Υπηρεσίες

Εταιρική υποστήριξη

 

 

 

Περιλαμβάνει τη συμβουλευτική εταιρειών τροφίμων και καταστημάτων εστίασης. Η διατροφική ανάλυση , η επιστημονική τεκμηρίωση των ιδιοτήτων των προϊόντων και ο σχεδιασμός ειδικών μενού είναι υπηρεσίες που εμείς αξιόπιστα και με σοβαρότητα μπορούμε να επιμεληθούμε. Σήμερα δίνεται μεγάλη έμφαση από τους καταναλωτές στην ποιότητα των τροφίμων και την θρεπτική του αξία .Οι επιχειρήσεις στο χώρο της εστίασης χρησιμοποιώντας τα ειδικά μενού μας  οποίες θα δώσουν στην επιχείρησή τους ένα σοβαρό ανταγωνιστικό πλεονέκτημα.

 

Διατροφική ανάλυση συνταγών & προϊόντων

Ανάλυση θρεπτικών συστατικών προϊόντων ή συνταγών της επιχείρησής με στόχο την αναγραφή τους στη συσκευασία (δημιουργία διατροφικής ετικέτας), σε εταιρικά έντυπα ή στην ιστοσελίδα της εταιρίας.

 

Επιστημονική τεκμηρίωση ιδιοτήτων προϊόντων

Επιστημονική τεκμηρίωση και σχολιασμός των ιδιοτήτων των συστατικών των προϊόντων με βάση τη διεθνή βιβλιογραφία. Παρουσίαση της διατροφικής αξίας, των ευεργετικών ιδιοτήτων και της σχέσης τους με την υγιεινή διατροφή και την υγεία.

 

Σχεδιασμός ειδικών μενού

Σχεδιασμός ειδικών Μενού, που προτείνονται και χαρακτηρίζονται από ειδικές ιδιότητες: Diet, Business, Fitness, Healthy, Anti-aging, νηστίσιμα  κλπ. Επίσης, δημιουργία ειδικών γευμάτων που απευθύνονται σε συγκεκριμένες ομάδες πληθυσμού όπως παιδιά - έφηβοι (παιδικά-εφηβικά μενού), αθλητές, χορτοφάγοι, άτομα που θέλουν να αντιμετωπίσουν προβλήματα οστεοπόρωσης, αναιμίας κτλ

 

Επιμέλεια ενημερωτικού έντυπου υλικού

Δημιουργία ολοκληρωμένων ενημερωτικών φυλλαδίων με στόχο την τεκμηριωμένη επικοινωνία και την προβολή των θρεπτικών πλεονεκτημάτων των προϊόντων. Επίσης, επιμέλεια ενημερωτικού έντυπου υλικού (φυλλάδιο), που περιέχει οδηγίες διατροφής και συστάσεις για ειδικές παθήσεις ή διαταραχές διατροφής.

line Διαιτολόγος θεσσαλονίκη Βιργινία Παπαεμμανουήλ